Selia e Policisë së Emigracionit - Lejet e qëndrimit, të thirrur selia e policisë

LAJMËRIM - LEJËQËNDRIME, SHTYHEN TAKIMET NË ZYRAT E POLICISË
Duke ndjekur dekretin e ligjit nr. 9 i 2 Marsit, thirrja në Selinë e Policisë, e pranuar në kohën e paraqitjes së kërkesave për dokumente qëndrimi, mund të shtyhej dhe çdo datë e re do të komunikohet me sms. Para se të shkoni në komisariat, ju rekomandojmë të konsultoheni me 'Portalin e Emigracionit' - https://www.portaleimmigrazione.it/duke vërtetuar me emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin e marrë në Zyrën Postare Sportello Amico për të paraqitur kërkesën, për të verifikuar datën e takimit.

INFORMACION

INFO Të gjitha Zyrat e Emigracionit në selinë e policisë për rinovimin dhe lëshimin e lejeve të qëndrimit janë mbyllur përkohësisht për publikun.
Vetëm sportelet për paraqitjen e kërkesës për mbrojtje ndërkombëtare (kërkesë për azil) janë të hapura.

Burim: Ministria e brendshme

You may also like...

Shqip
Italiano English (UK) Français አማርኛ العربية বাংলা 简体中文 Español ਪੰਜਾਬੀ Русский Af Soomaali ትግርኛ اردو Wolof Shqip