VETÇERTIFIKIMI I LËVIZJEVE, CORONAVIRUS

Për të dalë nga shtëpia juaj, duhet të plotësoni një formular të përgatitur nga Ministria e Brendshme. Formulari, i cili duhet të printohet dhe plotësohet, është i vlefshëm në të gjithë territorin kombëtar.

[Klikoni këtu për të shkarkuar formularin e ri 03/26/2020]

Ja se si ta plotësoni:

You may also like...

Shqip
Italiano English (UK) Français አማርኛ العربية বাংলা 简体中文 Español ਪੰਜਾਬੀ Русский Af Soomaali ትግርኛ اردو Wolof Shqip