Zgjerimi i dokumenteve të identifikimit

Tutti i documenti di riconoscimento e di identità, rilasciati dalle autorità italiane competenti, scaduti o in scadenza nei giorni successivi al 18 marzo 2020 sono prorogati al 31 agosto 2020. La validità ai fini dell’espatrio rimane invece quella indicata sul documento (Art. 104 Dl Cura Italia) Documento di riconoscimento: quali sono? LA CARTA DI IDENTITA’ Ato janë ekuivalente me kartën e identitetit: pasaportën, patentë shoferin, licencën e varkës, broshurën e pensionit, licencën për drejtimin e impianteve termike, licencën e armëve të zjarrit, kartat e identifikimit, për sa kohë që ata kanë një fotografi dhe pullë ose nënshkrim tjetër ekuivalent, lëshuar nga një administratë shtetërore.

You may also like...

Shqip
Italiano English (UK) Français አማርኛ العربية বাংলা 简体中文 Español ਪੰਜਾਬੀ Русский Af Soomaali ትግርኛ اردو Wolof Shqip