Puna në bujqësi: cilat mundësi?

Për shkak të urgjencës së COVID-19, sektori bujqësor po përjeton në të gjithë Italinë mungesë të punëtorëve sezonalë. Qarqet, provincat autonome dhe shoqatat e kategorisë kanë aktivizuar ose fuqizuar platforma në internet që inkurajojnë kontaktin dhe takimin midis ndërrmarjeve bujqësore dhe punëtorëve. .

Për të aplikuar, duhet të vizitoni faqet e internetit të mëposhtme:

Nëse keni probleme në vendin e punës, nëse pagesa ose koha juaj e punës nuk përputhet me atë që është vendosur, nëse masat e sigurisë nuk respektohen, mund të kontaktoni një organizatë sindikale, një sportel të ndihmës territoriale ose numrin jeshil 800905570 ( Lycamobile - 351 1376335)

Burimi “Lavoro agricolo, le iniziative per incrociare meglio domanda e offerta”, www.integrazionemigranti.gov.it

You may also like...

Shqip
Italiano English (UK) Français አማርኛ العربية বাংলা 简体中文 Español ਪੰਜਾਬੀ Русский Af Soomaali ትግርኛ اردو Wolof Shqip