Orientamento Sanitario per stranieri

Për të gjithë ata që nuk kanë një mjek familje ose që dëshirojnë mbështetje dhe udhëzime, Médecins du Monde ju vën në dispozicion këtë numër telefoni për konsulta mjekësore dhe / ose psikologjike. +39 351 0221390

You may also like...

Shqip
Italiano English (UK) Français አማርኛ العربية বাংলা 简体中文 Español ਪੰਜਾਬੀ Русский Af Soomaali ትግርኛ اردو Wolof Shqip