Kostoja e maskave me pakicë

Kostoja e maskave të mbrojtjes përcaktohet me ligj në 0.50 € për copë. Nuk është e mundur ti ri-shisni ato me një çmim më të lartë. Në momentin e blerjes, kontrolloni që në maskë të jetë i pranishëm shënimi CE dhe se destinacioni i tyre i përdorimit të jetë si pajisje mjekësore ose pajisje mbrojtëse personale.

You may also like...

Shqip
Italiano English (UK) Français አማርኛ العربية বাংলা 简体中文 Español ਪੰਜਾਬੀ Русский Af Soomaali ትግርኛ اردو Wolof Shqip