Masat për Promovimin e punës bujqësore

Pas aprovimit të nenit 101 të "DL Riparti Italia" mbi promovimin e punës bujqësore, përcakton mundësinë e lidhjes së kontratave me afat të caktuar në sektorin e bujqësisë për jo më shumë se 30 ditë, të rinovueshme për 30 ditë të tjera, edhe per ata qe: jane ne “cassa integrazione” me 0 ore, marrin NASPI ose DIS-COLL si dhe “reddito di cittadinanza”. Nënshkrimi i kontratës nuk do të pasohet nga humbja ose zvogëlimi i përfitimeve të parashikuara, brenda limitit prej 2000 euro, për tërë vitin 2020.

 

Informacionet e dhëna në këtë skedë nuk mund të marrin parasysh situata individuale ose sqarime që mund të vijnë nga qarkore shpjeguese, kështu që është gjithmonë e nevojshme të kontaktoni një konsulent ose numrin jeshil Arci 800 90 55 70.

You may also like...

Shqip
Italiano English (UK) Français አማርኛ العربية বাংলা 简体中文 Español ਪੰਜਾਬੀ Русский Af Soomaali ትግርኛ اردو Wolof Shqip