Rritja e BONUSIT BABY-SITTING dhe QENDRA VERORE

COVID-19: Rritja e BONUSIT BABY-SITTING dhe QENDRA VERORE

Rritet bonusi baby-sitting me 1200 euro (krahasuar me 600 euro). Masa është e aksesueshme nga prindërit e fëmijëve deri në moshën 16 vjeç që punojnë në sektorin privat ose që janë punonjës publik, por vetëm nëse ato punojnë në sektorin e shëndetit, sigurisë, mbrojtjes dhe strukturat e ndihmës publike. Bonusi gjithashtu mund të shpenzohet për regjistrimin e fëmijëve në qendrat verore, shërbimet integruese për fëmijët dhe shërbimet socio-arsimore territoriale.

You may also like...

Shqip
Italiano English (UK) Français አማርኛ العربية বাংলা 简体中文 Español ਪੰਜਾਬੀ Русский Af Soomaali ትግርኛ اردو Wolof Shqip