Bllokim i dëbimeve

Si rezultat i miratimit nga ana e qeverisë i rregullave në mbështetje të popullatës (Ligji numër 27 i vitit 2020) të gjitha procedurat e nxjerrjes me force nga shtepite dhe lëshimit të banesave janë pezulluar deri më 1 Shtator.

You may also like...

Shqip
Italiano English (UK) Français አማርኛ العربية বাংলা 简体中文 Español ਪੰਜਾਬੀ Русский Af Soomaali ትግርኛ اردو Wolof Shqip