Bonus për Bashkëpunëtorët Familjarë dhe Kujdestarët për të Moshuarit

Bonusi “colf e badanti” përbëhet nga 500 € të paguara çdo muaj nga INPS si për muajin prill dhe maj.

Ju mund të aplikoni nëse:

  • më 23 shkurt keni pasur një kontratë pune me më shumë se 10 orë në javë

  • keni pësuar ulje te orarit te punes prej 25%

  • nuk merrni bonuse ose të ardhura të tjera, përveç të ardhurave nga “reddito di cittadinanza”, deri ne arritjen e nje pragu prej 600 €

 

Aplikimi duhet të bëhet drejtpërdrejt nëINPS ose përmes patronateve.

You may also like...

Shqip
Italiano English (UK) Français አማርኛ العربية বাংলা 简体中文 Español ਪੰਜਾਬੀ Русский Af Soomaali ትግርኛ اردو Wolof Shqip