Kupon për blerjen e biçikletave

Banorët ne moshë madhore në kryeqendrat e qarqeve, në qytetet metropolitane, në kryeqendrat e provincave ose në Komunat me një popullsi më të madhe se 50,000 banorë u jepet një "kupon lëvizshmërie", i barabartë me 60 përqind të shpenzimeve të bëra e sidoqofte jo më shumë se 500 €, duke filluar nga 4 maji i vitit 2020 (data e hyrjes në fuqi e Dekretit Kryeministror të 26 Prillit 2020) dhe deri më 31 Dhjetor 2020 për:

  • blerja e biçikletave, përfshirë biçikletat e me pedalim te asistuar, si dhe automjetet për lëvizje personale me shtytje kryesisht elektrike, siç janë segway, hoverboard, monopatine dhe monowheels dmth për përdorimin e shërbimeve të lëvizjes së përbashkët për përdorim individual, përveç atyre që përdorin autovetura.


Ky "kupon lëvizshmërie" mund të kërkohet vetëm një herë dhe ekskluzivisht për një nga përdorimet e synuara.

You may also like...

Shqip
Italiano English (UK) Français አማርኛ العربية বাংলা 简体中文 Español ਪੰਜਾਬੀ Русский Af Soomaali ትግርኛ اردو Wolof Shqip