SOS Të drejtat: Numri Jeshil për legalizimin e qëndrimit

800 999 977

ARCI përgjigjet në numrin pa pagesë për legalizimin e qëndrimit në Itali të emigrantëve të paligjshëm

SOS Të drejtat, për legalizimin e qëndrimit (regolarizzazione) përgjigjet nga e hëna deri të premten me këto orare 9:00 - 13:00 dhe 14:30 - 18:30. Numri falas i SOS Të drejtat u përgjigjet kërkesave për informacion mbi legalizimet e reja të qëndrimit në Itali. që aktualisht janë të mundshme për ata që punojnë në bujqësi ose në shërbimet e kujdesit për personin.

ARCI, përmes komiteteve territoriale, do të shoqërojë dhe monitorojë mundësinë e marrjes së lejes së qëndrimit për të gjithë shtetasit e huaj që përmbushin kriteret e kërkuara. SOS Të drejtat do të përdorë rrjetin e shërbimeve të JumaMap dhe do të denoncojë çdo mashtrim dhe praktikë diskriminuese që do na raportohen.

Shërbimi është falas nga telefonat fiks dhe celular dhe përdor shërbimin e ndërmjetësimit gjuhësor të rrjetit Arci.

You may also like...

Shqip
Italiano English (UK) Français አማርኛ العربية বাংলা 简体中文 Español ਪੰਜਾਬੀ Русский Af Soomaali ትግርኛ اردو Wolof Shqip