PËRDITËSIM Zgjatje e afatit të Legalizimit.

Zgjaten nga 15 korriku në 15 gusht 2020 afatet e paraqitjes së kërkesave për rregullim dhe paraqitjen e kërkesës për leje qëndrimi
Për më shumë informacion mbi procedurën, lexoni këtë artikull. questo articolo.

You may also like...

Shqip
Italiano English (UK) Français አማርኛ العربية বাংলা 简体中文 Español ਪੰਜਾਬੀ Русский Af Soomaali ትግርኛ اردو Wolof Shqip