ZGJATJA E AFATIT TË SKADENCËS SË DOKUMENTAVE TË IDENTIFIKIMIT

ZGJATJA E AFATIT TË SKADENCËS SË DOKUMENTAVE TË IDENTIFIKIMIT deri më 31 dhjetor 2020
Të gjitha dokumentet e identifikimit dhe të identitetit, të lëshuar nga autoritetet kompetente italiane, të skaduara ose në prag të skadencës në ditët pas 18 marsit 2020, u është zgjatur vlefshmëria deri më 31 dhjetor 2020. Në rast udhëtimi jashtë vendit vlefshmëria mbetet ajo e treguar në dokument.

You may also like...

Shqip
Italiano English (UK) Français አማርኛ العربية বাংলা 简体中文 Español ਪੰਜਾਬੀ Русский Af Soomaali ትግርኛ اردو Wolof Shqip